Kereta Terpakai di Malaysia

Pada May 20, 2024 terdapat kereta terpakai untuk dijual di Malaysia. Jenama kereta terpakai paling popular yang tersedia untuk dijual ialah Honda, Toyota, Proton, Mercedes Benz dan Nissan. Model kereta terpakai paling popular yang tersedia untuk dijual ialah Honda Accord, Honda City, Mercedes Benz E-Class Saloon, Proton Saga dan Honda Civic. Jika kita bercakap tentang jenis badan yang popular maka 52 sedan, 16 mpv, 15 hatchback, 9 suv dan 4 crossover ialah pilihan pemandu Malaysia. Dapatkan tawaran hebat untuk kereta terpakai dalam keadaan baik untuk dijual di Malaysia dengan harga, ciri, imej dan spesifikasi. Pilih daripada kereta keadaan baik untuk dijual di Malaysia.

Baca Lebih Lanjut Sembunyikan

Kereta Terpakai Yang baru Ditambah

Pilih Kereta mengikut Anggaran Anda

 • Bawah Rm 5,000
 • Bawah Rm 10,000
 • Bawah Rm 20,000
 • Bawah Rm 30,000
 • Bawah Rm 50,000

Kereta Terpakai mengikut Jenis Badan

 • Sedan
 • MPV
 • SUV
 • Hatchback
 • Crossover
Kereta Crossover Bekas

Kereta terpakai mengikut jenama

Kereta Terpakai mengikut Jenis Bahan Api

Jual Kereta Terpakai

Dapatkan harga terbaik dengan Zigwheels

 • Pembeli Asli Yang Terverifikasi
 • Listing Gratis
Mulakan Jual Kereta Terpakai

FAQs on Used Cars in Malaysia

Answers to most common frequently asked questions (FAQs) on Used Cars in Malaysia

Mana kereta terpakai yang paling murah yang terdapat di Zigwheels?

Kereta terpakai paling murah yang disenaraikan di Malaysia di Zigwheels ialah 2004 Proton Wira 1.5L tersedia di RM 4,500 .

Mana kereta terpakai yang paling kurang didorong?

Kereta yang paling kurang didorong disenaraikan di Malaysia di Zigwheels adalah 2023 Mercedes Benz A-Class A 250 AMG Line, bacaan odometer berada di 1200 dan boleh didapati di RM 233,800 .

Mana kereta terpakai yang baru ditambah?

2021 Honda Accord 1.5L TC-P adalah penambahan terbaru pada senarai kereta terpakai kami.

Bagaimana saya mencari kereta terpakai di laman web anda?

Untuk mencari kereta terpakai, masukkan kriteria carian anda, seperti membuat, model, julat harga, dan lokasi, di bar carian kami. Anda juga boleh menggunakan penapis lanjutan untuk menyempitkan pilihan anda lebih lanjut. Sebaik sahaja anda menemui penyenaraian yang menarik minat anda, anda boleh mendapatkan butiran penjual dan berhubung dengan penjual

Apa yang perlu saya cari semasa membeli kereta terpakai dalam talian?

Apabila membeli kereta terpakai, penting untuk menyelidik sejarah kenderaan dan meminta rekod penyelenggaraan. Cari penerangan terperinci, foto, dan penilaian penjual untuk membuat keputusan yang tepat. Baca ulasan dan hubungi penjual dengan sebarang pertanyaan atau kebimbangan.

Bolehkah saya merundingkan harga semasa membeli kereta terpakai dari laman web anda?

Ya, jangan ragu untuk membuat tawaran yang munasabah kepada penjual, tetapi bersiaplah untuk berpotensi. Rundingan yang sopan dan hormat sering boleh membawa kepada harga yang saling menyenangkan.

Adakah terdapat bayaran tersembunyi semasa membeli kereta terpakai di laman web anda?

Kami tidak mengenakan bayaran pembeli apa -apa yuran tambahan untuk membeli kereta terpakai melalui platform kami. Walau bagaimanapun, anda harus bersedia untuk kos lain, seperti cukai, pendaftaran, dan insurans, bergantung kepada lokasi anda dan harga belian.

Adakah anda menawarkan pilihan pembiayaan untuk membeli kereta terpakai?

Walaupun kami tidak secara langsung menawarkan pembiayaan, banyak penjual boleh menyediakan pilihan pembiayaan atau bekerja dengan pemberi pinjaman pihak ketiga. Semak penyenaraian individu untuk butiran mengenai ketersediaan pembiayaan.
Baca Lebih Lanjut