Tentang Zigwheels

Selamat datang ke Zigwheels Malaysia!

Zigwheels Malaysia adalah platform automotif baru yang menghubungkan Anda dengan seluruh dunia kenderaan. Ini adalah platform automotif yang kaya dengan alat penyelidikan canggih yang memberikan anda pengalaman yang belum pernah terjadi sebelumnya. Zigwheels Malaysia merangkumi seluruh ruang automotif kereta atau motosikal dengan menyediakan platform untuk membaca berita dan ulasan, menonton video, mengetahui spesifikasi dan promosi terkini, membandingkan kereta, mencari peniaga terdekat, berkongsi dan mendapatkan maklum balas, dan meneroka dunia yang penuh dengan enjin ini. Inilah one stop solution untuk semua keperluan automotif Anda. Sekiranya anda seorang Auto Enthusiast maka blog Zigwheels akan membawa kepada Anda kisah menarik, tips dan berita terkini dari Malaysia serta pelosok dunia yang lain.

Siapa Kami – Kenali Lebih Lanjut

Zigwheels adalah bahagian dari GirnarSoft Group yang terkenal, yang menjalankan platform Automobile # 1 di India yang mengumpulkan CarDekho.com, Zigwheels.com, Bikedekho.com dan Gaadi.com. Kami berasa gembira dalam usaha kami untuk membuat platform berguna yang serupa di Malaysia dengan jenama Zigwheels yang tersedia untuk memudahkan Pembeli dan Penjual kendaraan di Malaysia. kami juga mempunyai platform serupa di Singapore dengan jenama Oto Singapore

Zigwheels dilancarkan pada bulan Mac 2015, yang kini terdapat di 27 negara termasuk Malaysia (Zigwheels.my). Pasukan pakar automotif dan produk yang besar bekerjasama untuk membawa Zigwheels Malaysia agar proses pembelian kereta dan motosikal berjalan lancar.

Untuk pembaca yang mobile kami telah melancarkan Aplikasi Zigwheels yang tersedia pada platform Android dan iOS. Dengan Aplikasi kami menawarkan pengalamana terbaik semasa mencari kereta atau motosikal di Malaysia.

Database Komprehensif Kami

Kami menawarkan platform penyelidikan yang sangat interaktif, yang digabungkan dengan database komprehensif mengenai kereta baru dan terpakai di Malaysia. Anda boleh menavigasi dengan mudah melalui pelbagai jenama kereta dan melakukan carian lengkap untuk model kereta dalam setiap kategori, berdasarkan anggaran atau jenama kegemaran. Mulai dari kenderaan terbaru hingga yang akan datang, atau dari pelbagai pilihan kereta popular ataupun mengikut jenis body kenderaan. Dan jika anda menyempitkan dua atau tiga pilihan, Zigwheels memungkinkan untuk membandingkan kenderaan pilihan berdasarkan parameter yang diperkenalkan oleh penganalisis pakar kami dan jika diperlukan jangan ragu untuk meminta bantuan pakar kami untuk memilihkan kereta impian Anda.

Di Zigwheels, Anda dapat pula melihat bahagian Berita yang menawarkan kejadian terbaru di seluruh dunia automotif dan tips untuk pengetahuan Anda. Selain itu, Zigwheels Malaysia juga ada pelbagai Expert Review dari semua kenderaan membolehkan para pengunjung mengetahui kenderaan mereka dari pandangan pakar. Zigwheels juga menawarkan New Car Research berbeza dengan Video Kereta terpilih, Brosur OEM, Pengiraan Pinjaman dan bantuan Tepi Jalan. Kami memastikan untuk memenuhi setiap maklumat bukan hanya untuk pembeli Kereta atau peminat automotif tetapi juga untuk setiap pembaca.

Sekiranya Anda mencari Kereta terpakai maka Zigwheels menawarkan anda untuk melihat-lihat dari senarai kereta yang dijual di Malaysia. Anda boleh mengecilkan senarai mengikut pilihan anda dan mencari kereta yang sesuai untuk.

Semoga anda mendapat apa yang anda cari mengenai Industri Automotif di Zigwheels. Bagaimanapun feedback Anda sangat berharga bagi kami!

Kami meminta kebaikan anda untuk memasukkan kami ke dalam senarai e-mail, supaya anda tidak terlepas maklumat terkini dalam industri automotif, tawaran menarik dari peniaga kereta taupun motosikal.