Bercadang untuk membeli Kereta baru?

Zigwheels membawa maklumat yang komprehensif tentang kereta baru di Malaysia pada tahun 2023. Ini membantu pembeli membuat keputusan yang berinformasi. Platform ini menawarkan senarai harga kereta baru, spesifikasi kereta, ulasan kereta, berita kereta terkini, dan maklumat tentang kereta paling popular, kereta yang akan datang, dan kereta elektrik di Malaysia. Butiran model kereta pilihan anda boleh diperoleh dengan bantuan penyaring yang mencari berdasarkan julat harga yang dipilih, jenama, jenis badan, kapasiti tempat duduk, jenis bahan api, dan jenis transmisi. Alat perbandingan kami membantu anda meletakkan model-model sampingan berdasarkan harga, dimensi, dan spesifikasi, serta membantu anda memilih yang terbaik yang sesuai dengan bajet dan keperluan anda. Soalan Lazim, ulasan pakar, ulasan pengguna, dan bahagian video juga boleh diterokai untuk pemahaman yang lebih baik. Bersama dengan tawaran hebat untuk pinjaman kereta dan insurans, anda boleh mengakses butiran mengenai pengedar kereta di Malaysia, Pusat Perkhidmatan Kereta di Malaysia, dan promosi yang aktif juga tersedia. Seksyen kereta terpakai kami yang dedikasi membawa anda senarai terbaik yang boleh disaring mengikut harga, negeri, bandar, jenama, jenis badan, jenis bahan api, kilometer, tahun, jenis transmisi, jarak perjalanan, daya enjin, dan tempat duduk. Di sini, kami telah menyenaraikan jenama kereta dan kereta popular di Malaysia. Perodua, Proton and Honda adalah 3 jenama kereta yang paling popular di Malaysia. 5 kereta paling popular di Malaysia adalah Toyota Fortuner, Toyota Harrier, Toyota Rush, Mazda CX-5 and Toyota Camry. Selain itu, 5 kereta yang akan datang teratas di Malaysia adalah Mitsubishi Pajero Sport 2023, MG ZS EV, Nissan Kicks, Haval H2 2023 and Peugeot 508 2023.

Baca Lebih Lanjut Sembunyikan

Kereta Popular

Kereta Popular

Kereta Terkini

Kereta Terkini

Kereta Akan Datang

Kereta Akan Datang

Perbandingan Popular Kereta

Perbandingan Baru Kereta

Kereta Elektrik

Kereta Elektrik

Cari Kereta Baru berdasarkan jenis bahan bakar

Kereta terpakai yang sesuai dengan budget anda

  • Under Rm 5 Million
  • Under Rm 4 Million
  • Under Rm 3 Million
  • Under Rm 2 Million
  • Under Rm 1 Million
Kereta Terpakai Under Rm 5 Million
Kereta Terpakai Under Rm 4 Million
Kereta Terpakai Under Rm 3 Million
Kereta Terpakai Under Rm 2 Million
Kereta Terpakai Under Rm 1 Million

Jual kereta anda dengan harga terbaik

Pembeli asli yang terverifikasi Pembeli asli yang terverifikasi
Listing gratis Listing gratis
Senarai Kereta Anda

Frequently Asked Questions

Manakah jenama kereta popular di Malaysia?

Jenama kereta 5 popular di Malaysia ialah Perodua, Proton, Honda, Toyota and Nissan.

Manakah kereta baharu popular yang terdapat di Malaysia pada 2023?

5 kereta baharu popular yang tersedia di Malaysia pada 2023 ialah Toyota Fortuner, Toyota Harrier, Toyota Rush, Mazda CX-5 and Toyota Camry.

Adakah terdapat kereta akan datang di Malaysia?

ya. Terdapat kereta akan datang di Malaysia. Kereta 5 akan datang teratas yang akan dilancarkan tidak lama lagi di Malaysia ialah: Mitsubishi Pajero Sport 2023, MG ZS EV, Nissan Kicks, Haval H2 2023 and Peugeot 508 2023. Untuk menyemak lebih banyak kereta akan datang, Click Here.

Apakah kereta baharu dalam 2023?

Smart #1, Porsche Cayenne, Toyota Corolla GR Sport, Honda City and BYD Dolphin ialah kereta terbaharu yang tersedia di Malaysia yang termasuk. suv, sedan and hatchback kereta.