Bercadang untuk membeli Motosikal baru?

Selamat datang ke Zigwheels! Kami memahami betapa sukar dan perlunya membeli motosikal yang betul. Dari memilih motosikal yang sempurna hingga membelinya, kami akan sentiasa bersama Anda pada setiap langkah. Lihat ruang kami untuk berita motosikal terkini, spesifikasi, ulasan pengguna, pendapat pakar, video, gambar dan pandangan 360 darjah. Kami juga memberikan maklumat lengkap mengenai pengedar motosikal terdekat. Jangan bimbang, jika Anda sukar memilih di antara dua atau lebih motosikal, alat perbandingan komprehensif kami akan menyelesaikan masalah untuk anda. Dari mengira anggaran EMI bulanan hingga update dengan promosi terkini, kami sentiasa ada untuk membantu anda. Banyak maklumat di Zigwheels akan membantu anda memilih motosikal yang paling sesuai!

Baca Lebih Lanjut SEMBUNYIKAN

Motosikal Popular

Motosikal Popular

Motosikal Terkini

Motosikal Terkini

Motosikal Akan Datang

Motosikal Akan Datang

Motosikal Elektrik

Motosikal Elektrik

Cari Motosikal Baru berdasarkan jenis bahan bakar

Frequently Asked Questions

Manakah jenama motosikal popular di Malaysia?

Jenama motosikal 2 popular di Malaysia ialah Yamaha, Honda, Kawasaki, Sym and Harley-Davidson.

Manakah motosikal baharu popular yang terdapat di Malaysia pada 2023?

5 motosikal baharu popular yang tersedia di Malaysia pada 2023 ialah Yamaha Y15ZR, Yamaha MT-15, Yamaha MT-25, Yamaha NVX and Honda X-ADV.

Adakah terdapat motosikal akan datang di Malaysia?

ya. Terdapat motosikal akan datang di Malaysia. motosikal 2 akan datang teratas yang akan dilancarkan tidak lama lagi di Malaysia ialah: Benelli 402 S and CFMoto 450 SR. Untuk menyemak lebih banyak motosikal akan datang, Click Here.

Apakah motosikal baharu dalam 2023?

Ducati Desert X, Wmoto XDV 250i, Benelli Panarea 125, Yamaha NVX and Yamaha TMax ialah motosikal terbaharu yang tersedia di Malaysia yang termasuk. adventure-touring and scooter motosikal.